Michael Wilmering

2011L'ivrogne corrigéLukas

Michael is een bariton van 20 jaar. Toen hij de vooropleiding van de toneelschool deed, kwam Michael in aanraking met zang. Het bleek dat hij hiervoor talent had en het trok ook meteen al zijn aandacht. Het jaar daarop is hij naar het Utrechts Conservatorium gegaan en daar studeert hij bij Henny Diemer. Op de opleiding ontdekte hij zijn passie voor zang en acteren.

Michael heeft al aan enkele projecten meegedaan, zoals De operaflat van Yo!opera, Marco Polo van de Nederlandse Opera, meegezongen in het Nederlands Concertkoor bij een productie van de Nederlands Opera en als solist gezongen bij Medusa.
Hij kreeg auditietraining van Ed Spanjaard, deed een masterclass bij Luca Pisaroni en werd op acteergebied onderwezen door Gusta Gerritsen en Jeannette Aster.
Michael is lid van Studio 32 waarmee hij verschillende concerten verzorgt.