Rob Meijer

2000Vijverconcert
2000Uitvoering bij Statenjacht
2000The Pirates of Penzance

Pas na zijn studie piano aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem, ging Rob zich intensief met koordirectie bezighouden. In 1995 behaalde hij het diploma koordirectie via het staatsexamen, waarna hij zijn studie voortzette aan de Hogeschool Gorinchem bij Joop Schets.
In 1998 rondde hij deze studie af met het diploma Uitvoerend Musicus Koordirectie.

Reeds tijdens zijn opleiding volgde hij meerdere aanvullende cursussen koor- en orkestdirectie in binnen- en buitenland, o.a bij Michael Scheck en Juliaan Wilmots. Behalve als dirigent van Klein OperaKoor Wilhelminapark was Rob werkzaam als free-lance pianist, pianodocent, repetitor bij de Utrechtse Bachcantatediensten, gastdirigent bij meer koren in Midden-Nederland en cursusleider koor- en stemvorming. Vanaf mei 2002 is hij pianist in de musical Titanic van Joop van den Ende Theaterproducties.

Rob is mede- oprichter en dirigent van de Stichting Eemland Muziekproject, die zich bezighoudt met het uitvoeren van bijzonder repertoire op projectbasis.