Vrienden

sceneuitdido

Wilt u het koor steunen? Word dan Vriend van het Klein OperaKoor Wilhelminapark (KOW)!
KOW vrienden krijgen voorkeursplaatsen bij onze voorstellingen. U kunt gratis naar de inleiding die vooraf over de voorstelling wordt gehouden. We houden u op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en juicy details van het KOW. En als u het leuk vindt bent u altijd van harte welkom op een repetitie om ons hard aan het werk te zien in voorbereiding van weer een schitterende uitvoering.

Ja, ik word Vriend van het KOW!

Ik maak mijn jaarbijdrage over op rekening NL76 RABO 0142 1224 08
ten name van de Stichting Klein Operakoor Wilhelminapark te Utrecht
onder vermelding van Bijdrage als Vriend van het KOW.
Controleer alles en klik daarna op Versturen. U ontvangt z.s.m. een reactie op het door u opgegeven mail-adres.
De door u ingevulde gegevens worden door ons gebruikt om uw verzoek af te handelen en worden daarna max. 2 maanden bewaard.