Wij zijn een enthousiast en eigentijds operakoor

Het Klein Operakoor is een enthousiast koor dat zich richt op het brengen van opera's in regie. Wij zoeken steeds de uitdaging om een eigentijdse invulling te geven aan de productie die we brengen, ongeveer één per jaar. Naast de producties geven wij een aantal maal per jaar optredens met een kleiner repertoire.
Het koor telt ongeveer veertig leden en is in 1999 opgericht.

Onze producties

De grotere solo-rollen in onze producties worden door externe solisten gezongen. Koorleden vervullen de kleinere solo-rollen. De begeleiding is in handen van (semi-)professionele musici. Voor de grote producties werken wij steeds samen met een professionele regisseur. Het koor zorgt ook zelf voor kostuums en decor. Wij weten wat het is om theater te maken en genieten daar van.KOW-2018mikado-ploeg2

Meedoen of betrokken zijn

We repeteren iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het Rietveld College aan de Eykmanlaan 1200 in Utrecht. Na aanmelding kun je eerst kennis maken door een aantal repetities bij te wonen en mee te zingen. Meld je aan via de contactpagina, vink bij onderwerp 'aanmelden proefrepeties' aan en vul je voor en achternaam in.

Via de contactpagina kun je je ook aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief. Je kunt ons steunen door als vrijwilliger organisatorisch werk te doen of door je als vriend aan te melden.

Deze website verwerkt geen persoonsgegevens tenzij expliciet aangegeven.